Widget Image
ABOUT
Wij zijn Ray en Suzanne. Trotse ouders van onze zoon Boaz die we in 2014 geadopteerd hebben. We staan op de wachtlijst een broertje of zusje voor Boaz uit de USA te adopteren. In onze shop verkopen we zelfontworpen/ hand-bedrukte items waarvan de gehele opbrengst naar onze tweede adoptie gaat. Ook geven we trainingen en (creatieve) workshops over diverse onderwerpen.
SIGN UP FOR HOPE IS RISING

We gaan OPNIEUW adopteren!

Drie jaar geleden werden onze harten gevuld met vreugde en chaos toen we hoorden dat we papa en mama mochten worden van Boaz. We hadden geen idee hoe het zou voelen. Een ding weten we nu zeker; we zijn gemaakt om ouders te zijn. Wij zijn er stil van geworden en voelen ons ontzettend gezegend en dankbaar als we zien hoeveel vrienden, familie, artsen, hulpverleners en volledige vreemden deel van het verhaal van Boaz zijn geworden.

Momenteel staan we op de wachtlijst voor een tweede baby, dit keer uit Amerika. Ieder moment kunnen we een e-mail krijgen waarin staat dat de adoptie agency een goede match heeft gevonden. Dit is ontzettend leuk en tegelijkertijd heel erg spannend. Ondanks dat kunnen we niet wachten om opnieuw een kindje te adopteren.

Hoewel in Amerika de meeste adopties tot stand komen door middel van Fundraising, is dit in Nederland nog niet zo gewoon. Daarom hebben we de fundraise shop in het leven geroepen. Door een item uit de shop te kopen,

help je mee ons kindje thuis te brengen. De totale opbrengst gaat naar de adoptie van ons tweede kindje. Thanks for adopting this LOVE story!

You dont have permission to register