Widget Image
ABOUT
Wij zijn Ray en Suzanne. Trotse ouders van onze zoon Boaz die we in 2014 geadopteerd hebben. We staan op de wachtlijst een broertje of zusje voor Boaz uit de USA te adopteren. In onze shop verkopen we zelfontworpen/ hand-bedrukte items waarvan de gehele opbrengst naar onze tweede adoptie gaat. Ook geven we trainingen en (creatieve) workshops over diverse onderwerpen.
SIGN UP FOR HOPE IS RISING
HOPE IS RISING
Wij zijn Ray en Suzanne, 43 en 38 jaar oud maar we voelen ons nog begin 20. Ray is geboren en getogen in Leiden en Suzanne in Eenrum, Groningen. We hebben een werving & selectie bureau gericht op de advisering en accountancy branche. We zijn al 13 jaar heel gelukkig getrouwd en sinds 4 jaar de trotste ouders van onze geadopteerde zoon Boaz. We zijn ontzettend gezegend papa en mama te zijn van ons lieve, kleine mannetje. Hij maakt ons leven wild, chaotisch en geweldig. Alles wat we nog onder controle konden houden, moesten we loslaten. Met dit lieve ventje is elke dag anders en elke dag één groot feest. Wij schrijven blogs over de dingen die we meemaken in het dagelijks leven, over adoptie en over ouderschap. We schrijven hoopvolle, persoonlijke en real life stories.
“Geloven is zeker zijn van de dingen waar je op hoopt…” Naast dat wij genieten van ons gezinsleven, houden we ervan om mensen aan te moedigen om in hun bestemming te gaan wandelen. We willen mensen inspireren en hoop brengen door middel van de trainingen en workshops die wij geven. Hoop is het vertrouwen dat het goed komt. We geloven in een goede God die Zijn beloften nakomt. Een God die betrokken is bij ons leven en onvoorwaardelijk van ons houdt.
We gaan OPNIEUW adopteren! Drie jaar geleden werden onze harten gevuld met vreugde en chaos toen we hoorden dat we papa en mama mochten worden van Boaz. We hadden geen idee hoe het zou voelen. Een ding weten we nu zeker; we zijn gemaakt om ouders te zijn. Wij zijn er stil van geworden en voelen ons ontzettend gezegend en dankbaar als we zien hoeveel vrienden, familie, artsen, hulpverleners en volledige vreemden deel van het verhaal van Boaz zijn geworden. Momenteel staan we op de wachtlijst voor een tweede baby, dit keer uit Amerika. Ieder moment kunnen we een e-mail krijgen waarin staat dat de adoptie agency een goede match heeft gevonden. Dit is ontzettend leuk en tegelijkertijd heel erg spannend. Ondanks dat kunnen we niet wachten om opnieuw een kindje te adopteren. Lees hier meer over op deze pagina.
You dont have permission to register